RAZGOVOR ODBORNIČКIH КANDIDATA SNSD SA GRAĐANIMA U MZ SOКOLSКI DOM I GALAC

U sladu sa epidemiološkim merama, odbornički kandidati su u sredu popodne, razgovarali sa građanima u Mjesnim zajednicama Sokolski dom i Galac. Nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić je izrazio veliku zahvalnst mještanima ovih grdskih naselja zbog kvalitetnih inicijativa koje su predlagane.

  • „SNSD će nastaviti politiku dobrih ideja, a ne sa napadima i omalovažavanjem naših političkih protivnika. Borićemo se politikom boljih rješenja, a ne politikom demagogije, a najbolja potvrda toga je da smo danas u sredini gdje su dobre ideje urodile plodom. U ove dvije Mjesne zajednice smo mnogo uložili,a obećavamo da ćemo uz vaše ideje i podršku, uspjeti mnogo toga da vam obezbjedimo za kvalitetan život u gradskoj sredini“, poručio je Nedeljko Ćorić, pozivajući građane da daju punu podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika.
    Кandidat za odbornika Željko Grebić, je istakao da je veoma zadovoljan kako se razvija Mjesna zajednica kojoj pripada.
  • „Ponosan sam na rekonstrukciju objekta Sokolskog doma i siguran sam da će ovaj spomenik kulture, značajno podići nivo kulturnih događaja u Bijeljini, što nam daje motiv da sa sličnim inicijativama i ubuduće izlazimo pred naše sugrađane“, rekao je Grebić.
    Odbornički kandidat SNSD-a Jovo Rankić je ukazao na potrebu da se kvalitetno riješi pitanje korišćenja sportskih terena i založio se za izgradnju, javnih vežbališta, terena za atletiku i dječijih igrališta.
error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!