Prodavnica Zdrave hrane “Spajz” dobila plaketu za najuspjesnijeg izlagaca zdrave hrane

Poljoprivredni sajam svrstava se u grupu najznačajnih poljoprivrednih manifestacija u regionu! Za tri sajamska dana, u okviru izložbenog prostora svoje proizvode predstavilo je oko 260 izlagača iz RS i BiH, te 10 zemalja regiona i EU. Sajam je posetilo rekordnih 8.000 posetilaca, što je ovu manifestaciju svrstalo u red najznačajnijih događaja ovog tipa u regionu.

Zadovoljstvo nam je bilo ucestvovati na ovakvom sajmu! Ostvarili smo kontakte i razmijenili iskustva sa raznim izlagačima, a najveće zadovoljstvo je to što se ljudi sve više okreću zdravom načinu života i zdravoj ishrani!

U narednom periodu planiramo i sami biti organizatori sajma zdrave hrane. Špajz je u potpunosti orjentisan ka promociji pravilne ishrane i zdravog načina života, pored sertifikovano organskih i makrobiotičkih proizvoda koji se koriste u ishrani, u ponudi imamo i kozmetičke proizvode na biljnoj osnovi. Organski proizvodi na biljnoj bazi, prirodni začini i čajevi, proizvodi bez aditiva i konzervansa, organska biljna ulja, te zdravi slatkiši na bazi sušenog voća, meda i malteksa, samo su neki od proizvoda u širokom asortimanu koji nudi prodavnica zdrave hrane ŠPAJZ!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!