PRIORITET ULAGANJE U SPORT I SPORTSКU INFRASTRUКTURU - Moja Bijeljina

PRIORITET ULAGANJE U SPORT I SPORTSКU INFRASTRUКTURU

SDS Semberija je nedavno formirala Odbor za sport. U članstvu odbora su istaknuti semberski sportisti koji iza sebe imaju zapažene karijere i zavidne rezultate na sportskim borilištima. Neki od njih će se naći i na odborničkoj listi ove stranke sa ciljem da u narednom periodu u skupštinskim klupama zastupaju interese sportista, sportskih klubova i zalažu se za poboljšanje njihovog položaja, promociju sporta i zdravog načina života.
Кako Zoran Sofrenić, predsjednik Odbora navodi, prethodnih godina Bijeljina je postala sinonim u regionu po ulaganjima u sport, a iz Gradskog budžeta se izdvaja 4% na godišnjem nivou.

  • Politika Gradonačelnika i njegovih saradnika jeste da se što više ulaže u sport i sportsku infrastrukturu i, kao rezultat toga, imamo veliki broj mladih ljudi koji su okrenuti sportu i zdravom načinu života. Započet je niz projekata, od kojih se izdvaja planirana izgradnja Gradske sportske dvorane, a uskoro i terena sa vještačkom travom na fudbalskom terenu „Radnika“, a svi građani mogu da vide kako ovaj stadion od skoro sija u večerima kad je „Radnik“ domaćin na terenu. Takođe, nastojaćemo da svu djecu u ovom fudbalskom klubu oslobodimo članarine, a mlađim selekcijama podjelimo besplatnu sportsku opremu – istakao je Sofrenić.
    Mladen Petrović, predsjednik Кošarkaškog kluba „Radnik“ i jedan od članova Odbora, ističe da je zaključak i suština ovog sastanka bila da se što više djece izvede iz svojih kuća, usmjere na sportske terene i bavljenje onim sportom koji im najviše odgovara.
error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!