PREPOZNATLJIVA DOBRA VIZIJA RAZVOJA REPUBLIКE SRPSКE

Šef Кluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić ocijenila je da su dobru viziju razvoja Republike Srpske prepoznali i turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan i mađarski premijer Viktor Orban koji su iskazali uvažavanje stavova Srpske.

“Кoliko moćni ljudi poput Orbana i Erdogana uvažavaju stavove i vizije Srpske, najbolja je potvrda da Republika Srpska ima dobru viziju na putu razvoja”, rekla je Vulićeva Srni.

Vulićeva je rekla da su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sve ove godine svoj politički rad zasnivali na promociji bogatstva i prirodnih resursa Republike Srpske.

“Stoga i ne čudi podrška, razumijevanje i zainteresovanost velikih zemalja za potencijal i razvoj male, ali moćne Republike Srpske”, zaključila je Vulićeva.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović prisustvovali su u Ankari u subotu, 3. juna, ceremoniji inauguracije predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, kojoj su prisustvovali brojni lideri iz svijeta. Dodik i Cvijanovićeva sastali su se tom prilikom i sa Orbanom.

(Srna)

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!