PETROVIĆU DA LI POZIVAŠ LJUDE DA PROLIJU KRV?

foto:mojajabijeljina.com
Ljubisa Petrovic, foto: mojabijeljina.com

Sjećate li se 5. Oktobra u Srbiji? Sjećate li se prolivene krvi naše djece, policajaca, običnih građana… Sjećate li se paljenje Skupštine? Zbog čega? Politike…

U Republici Srpskoj je prebrojavanje glasova za Srpskog člana predsjedništva, predsjednika Republike Srpske, Narodne Skupštine Republike Srpske, Parlamentarne Skupštine BiH…

Sve je manje više poznato. Željka Cvijanović vodi za 100.000 glasova Mirka Šarovića, SNSD ima preko 100.000 glasova više na Narodnu Skupštinu Republike Srpske, SNSD ima više od 150.000 glasova za Parlamentarnu Skupštinu BiH dok Dodik ima oko 30.000 glasova više od Jelene Trivić. 

Dok traje ZAKONSKO prebrojavanje glasova gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović kao i ostatak opozicije prave dramu i ne dozvoljava institicijama (CIK) nesmetan rad. 

Dok traje ZAKONSKO prebrojavanje glasova Ljubiša PETROVIČ na svojoj Facebook stranici poziva na proteste, nerede, prolivanje krvi, “rat”, a kako je naveo da se ugledaju na 5. Oktobar u Srbiji. 

Petrović poziva da Srpska ima 6. Oktobar!

Petroviću, sramota je to što radiš. Pozivaš ljude na proteste. Pozivaš ljude da se međusobno tuku, pale državnu imovinu, pale privatnu imovinu. Pozivaš ljude na revoluciju. Ti koji se “zalažeš” na poštovanje prava i zakona. 

Petroviću pusti Centralnu izbornu komisiju (CIK) da nesmetano radi, jer ako se desi i jedna razbijena glava smatraj da si ti odgovoran jer si pozvao na 6. Oktobar. 

Na kraju, da bi bio pošten, ne smiješ da imaš oraha u džepovima. 

Kampanja 2020. i dug… Mi imamo dokaze.

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!