Petrović tretira ,,Кomunalac” kao lični plijen

Nakon nezakonite smjene Nadzornog odbora AD ,,Кomunalac” Bijeljina, nezakonitog imenovanja novog Nadzornog odbora, ignorisanja upozorenja prethodnog direktora Dike Cvijetinovića da nizom odluka krši zakone, gradonačelnik Ljubiša Petrović juče je imenovao Miroslava Кulića kadar PDP za novog direktora ovog preduzeća.


Кulić je nosilac sumnjive diplome privatnog pravnog fakulteta i bez ikakvih ličnih referenci, ukoliko se izuzme najjača – da je njegovo imenovanje u stvari spašavanje Slaviše Markovića na mjestu sefa PDP obzirom da je Кulić bio glasnogovornik ideje o potrebi Markovićeve smjene zbog katastrofalnog izbornog rezultata. Ovako je namiren iako je bio prvi ,,ispod crte” na izborima za odbornika.


Stranačkim potkusurivanjem i tretiranjem ,,Кomunalca” kao plijena Petrović je pokazao da ništa nije ostalo od njegovih javnih istupanja o navodnoj ličnoj moralnosti.


Ironično je da je ovo jedno od rijetkih imenovanja koje je Petrović učinio, a da to nije bilo postavljenje nekog njegovog komšije, prijatelja ili poznanika iz rodnog Crnjelova.


Кoalicija ,,Dogovor za Bijeljinu” ukazuje na ozbiljne probleme u funkcionisanju niza gradskih institucija, preduzeća, organizacija i udruženja koji su uzrokovani neradom i nesnalaženjem gradonačelnika kojem je političarenje i dalje važnije od interesa Bijeljine i građana – navodi se u saopštenju Koalicije “Dogovor za Bijeljinu”.

One thought on “Petrović tretira ,,Кomunalac” kao lični plijen

  1. Mico nam se u BN vrlo dobro snalazio na funkciji gradonacelnika sto pokazuje sta je iza njega ostalo. Po pisanju ovog portala novi gradonacelnik se ne snalazi na funkciji je tako providno da je ovaj tekst napisao ko je pripadnik/simpatizer skupstinske vecine. Cudno da ovaj portal gotovo nista nije pisao o pokusaju zaposljena visoko strucnog kadra Mitrica. Takav strucnjak Mitric bjezi iz vodovoda gdje je uradio ono sto je uradio. Novi gradonacelnik je u tome sprecio tadasnjeg diretora komunalca da ustolici Mitrica. Vrlo zanimljiva je izjava bivseg direktora komunalca gdje pokazuje svoje pravo lice. Oni u komunalcu nisu znali sta i kako da rade jer im iz opstine nisu na vreme slali upute. A znali su da uzimaju platu. Sam potvrdjuje da nisu nista uradili, i opet je neko drugi kriv, ali platu su uzimali redovno. Od tog nerada niko u komunalcu nije primjetio da su neke dozvole za neke masine istekle. Trebalo je da im neko drugi ukaze na to. Posle svega sta je napravio u komunalcu bivsi direktor osniva novu stranku sa velikim ambicijama. Nek mu je bog na pomoci, a i mi da zahvalimo bogu sto ne radi vise.

Comments are closed.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!