OSTALI BEZ KRALJA Sportski direktor Partizana suspendovan 6 mjeseci iz fudbala

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije žeskoko je kaznila Partizan i njegovog sportskog direktora Ivicu Kralja.

Kako piše Sportklub, kasa crno-bijelih je lakša za milion dinara, dok je Kralj kažnjen šestomjesečnom zabranom rada u fudbalu.

Razlozi za disciplinske mjere bilo je komentarisanje suđenja i klupsko saopštenje nakon gostovanja Parnog valjka u Bačkoj Topoli u okviru prvog kola Superlige.

Prijavu je zvanično podnio predsednik Sudijske komisije FSS-a Dejan Filipović, a u odluci prvostepene komisije navedene su izjave Ivice Kralja, koje su bile uperene ka arbitru Milanu Mitiću i njegovim saradnicima.

Kao bivšeg sportistu, reprezentativca ove zemlje, nekoga ko je prošao sve u karijeri, najviše me je pogodilo perfidno i tendenciozno suđenje od prvog do posljednjeg trenutka utakmice, a, vjerujte, ja to mogu da prepoznam. Taj čovjek, ako se on čovjekom uopšte može i nazvati, pokušao je da uništi sve ono što mi posljednja tri mjeseca mukotrpno radimo i gradimo – poručio je tada Kralj.

Funcikoneru Partizana će poslije suspenzije biti zabranjeno a bude angažovan pola godine u fudbalu, da daje izjave, sjedi na klupi, ulazi u svlačionicu, potpisuje klupske odluke i slično.

 

(SrpskaInfo)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!