OO SDS UGLJEVIК ZVANIČNO POČEO PREDIZBORNU КAMPANJU

„UGLJEVIК PO MJERI SVIH NAS“ . Sa ovim sloganom Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Ugljevik danas je počeo predizbornu kampanju.

Uz prisustvo aktivista i članova SDS, simboličnim lijepljenjem plakata na gradskom trgu u Ugljeviku i predstavljanjem odborničke liste, kandidati SDS ozvaničili su početak predizborne kampanje.

Aktuelni načelnik i kandidat SDS za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić uvjeren je u izbornu pobjedu na lokalnim izborima. Istakao je da će ova stranka voditi fer i korektnu predizbornu kampanju.

„Siguran sam u pobjedu Srpske demokratske stranke i mene kao kandidata za načelnika opštine Ugljevik. Siguran sam da ćemo ostvariti ubjedljivu pobjedu za naš Ugljevik, za našu djecu“-kaže Perić.

On je dodao da je Ugljevik prepoznatljiv po realizaciji infrastrukturnih projekata, projektima podrške porodici, privredi, poljoprivredi, sportu, mladima, obrazovanju, kulturi…

„Ugljevik je prepoznatljiv po izgradnji infrastrukture, po izgradnji značajnih insfrastrukturnih objekata- od puteva, objekata, vodovoda, škola… Uspjeli smo provesti jedan značajan program pomoći porodici. Uspjeli smo da Ugljevik učinimo povoljnim i prepoznatljivim mjestom za porodični život. Ono što posebno želim istać ijeste da smo radili na dodjeli podsticaja i otvaranju novih radnih mjesta što ćemo nastaviti i u narednom periodu“-dodao je Perić.

„Nastupamo pod sloganom „Ugljevik po mjeri svih nas“. Mi smo uređivali i uređujemo naš Ugljevik zaista po mjeri svih naših građana, što smo i pokazali. Ono što je posebno važno i bitno jeste da naši prirodni resursi, naš ugalj, ostanu u našim rukama za sadašnje i buduće generacije. Dok je nas i SDS sigurno nećemo dozvoliti privatizaciju našeg velikog giganta i nećemo dozvoliti da naša rudna bogatstva pripadnu nekom drugom“-rekao je Vasilije Perić.

Nosilac liste SDS za odbornike u Skupštini opštine Ugljevik Đoko Simić ističe da je lista SDS lista ugljevičana, sastavljena od iskusnih, pozicioniranih, mladih i obrazovanih ljudi.

„Odbornička lista koju ja vodim sastavljena je od iskusnih, pozicioniranih, obrazovanih i mladih ljudu. Po mom mišljenju, mom dubokom ubjeđenju, a siguran sam i mišljenju većine ugljevičana, Ugljevik mogu voditi samo ugljevičani. Na našoj listi su upravo takvi ljudi, ljudi iz Ugljevika. SDS je ovdje ostavila jedan jako pozitivan trag na cjelokupan razvoj našeg Ugljevika. Imamo neuporedivo najkvalitetnijeg kandidata za načelnika opštine i očekujem da ćemo nastaviti da radimo i gradimo naš Ugljevik kako smo radili i do sada“-rekao je nosilac liste Đoko Simić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!