Oglasio se ministar Popović o navodnim prijetnjama “Niti sam kome prijetio, niti mi nešto u životu znači taj…

Savo Popić, novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini, prijavio je bijeljinskoj policiji da mu je prijetio stranački kolega Đorđe Popović, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske. Popović je demantovao ove navode. 

Popović kaže da Popiću nije prijetio.

“Niti sam kome prijetio, niti mi nešto u životu znači taj Savo Popić. A za ostalo ćete čuti”, rekao je Popović za “Nezavisne”.

Popović dodaje da Popića poznaje.

“To nije nikakva značajna ličnost na političkom nebu RS”, rekao je Popović.

Tvrdi da je u „konstrukcije“ protiv njega umiješana i BN televizija, čiji portal je prvi objavio informacije o prijetnjama Popiću.

“Nikome nisam prijetio. To su zlonamjerne i montirane konstrukcije sa ciljem moje diskreditacije i proizvod frustracija pojedinaca iz vrha DNS u saradnji sa BN kao generalnim pokroviteljem. BN me nije ni kontaktirao povodom ovog teksta, što nešto i govori”, rekao je Popović za Srpskainfo.

Podsjetimo, Popić tvrdi da je 28. novembra, nešto nakon 11 časova, od Popovića prvo dobio uvredljivu poruku, a zatim je uslijedio i poziv.

“Ja se nisam javljao. Onda idu dvije poruke, koje su prijetećeg sadržaja”, rekao je Popić za “Nezavisne”, koji dodaje da jedna od poruka glasi “Doću u Bijeljinu… Seli se, svi mafijaši te neće spasiti … J…. li ti milu majku!”

Kako je dodao, te poruke je dobio na društvenoj mreži WhatsApp, a kao dokaz ih je fotografisala policija.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!