ODOBORNIČКI КANDIDATI SNSD-a POSJETILI GORNJI BRODAC (foto) - Moja Bijeljina

ODOBORNIČКI КANDIDATI SNSD-a POSJETILI GORNJI BRODAC (foto)

U nastavku izborne kampanje, odbornički kandidati SNSD-a, posjetili su seosko domaćinstvo Cice Pejić u semberskom selu Gornji Brodac.Tom prilikom, kandidati su ukazali na značaj ovog sela i njegovih mještana.

  • „Ovo je jedno od sela gdje je intenzivna poljoprivredna proizvodnja i njegovi poljoprivrednici zanačajno participiraju u podsticajima Vlade Republike Srpske. Na nama je da učinimo još pozitivnih pomaka u ovom selu i život učinimo što lakšim, te stoga podržavam inicijativu da se za djecu mlađeg uzrasta formiraju igraonice i stvore savremeni uslovi za razvoj najmlađih“, izjavio je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD.
    Obdornički kandidat Danijela Đukin je podsjetila na slavnu tradiciju sela Brodac i pozvala građane da podrže SNSD.
  • „Hajde da se okupimo za sva žitna polja, za našu ravnicu i da othranimo još mnogo doktora nauka, profesora i okupimo se za naše vrijedne domaćine, za naše bročane, semberce i sve u Republici Srpskoj“, poručila je Đukin.
    Zlatan Lazarević, kandidat za odbornika je podsjetio da je Brodac svojevremeno nastradao u poplavama i da je Vlada RS značajno pomogla da se selo revitalizuje.
  • „Ovdje su vrijedni i pošteni domaćini i nakon pobjede SNSD-a, učinićemo sve da i sa lokalnog nivoa pomognemo vrijedne domaćine i da mještanima ovog sela vratimo nadu u bolje sutra“, naglasio je Lazarević.
    Domaćin skupa i odbornički kandidat Cica Pejić je izrazila veliko zadovoljastvo što je dobila šansu da ugosti svoje kolege sa liste.
  • „Okupili smo se da čujemo naše kandidate, ali i mještane koji su ukazali na svoje probleme i samo zajedničkim radom, možemo doći do najboljih rješenja“, istakla je Cica Pejić, kandidat za odbornika Na listi SNSD.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!