Nije mogao da podnese raskid: Pucao u bivšu ljubavnicu pa sebi u glavu

Ahmo H. (60) pucao je u svoju bivšu ljubavnicu Gordanu K. (37), a zatim i sebi u glavu, a do pucnjave je došlo danas oko podneva, u Radničkoj ulici, na Čukaričkoj padini u Beogradu.

Drama se odvila u lokalnoj pekari, u kojoj nesrećna žena i radi.

Prema trenutnim saznanjima, pretpostavlja se da Ahmov motiv bio to što je Gordana sa njim raskinula ljubavnu vezu, što on nije želio da prihvati.

Prema nezvaničnim informacijama, Gordana, koja je udata i ima četvoro djece i Ahmo, bili su u vezi oko tri nedjelje. Ahmo je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, najvjerovatnije, upoznali u pekari, gdje je Gordana radila godinama, a on bio redovna mušterija.

Ona je, međutim, juče odlučila da prekine vezu, što on nije htio da prihvati. Prema nezvaničnim informacijama nasrnuo je na nju i sinoć, a onda je danas ušetao naoružan u pekaru, počeo da lomi sve pred sobom, a onda je zapucao na bivšu ljubavnicu. Nakon toga ispalio je hitac sebi u glavu.

Gordana je pogođena u glavu i ruke, a muškarac je sebi ispalilo metak u glavu. Oboje su po dolasku ljekara davali znakove života, ali su bili u veoma teškom stanju i prevezeni su u Urgentni centar.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!