NAPAD U MOSTARU: PRETUČENI predstavnici KMF “Radnik”, bačen i SUZAVAC

Dvojica predstavnika KMF “Radnik” pretučena su danas u Mostaru, gdje je odigran drugi meč finalne serije za prvaka BiH u futsalu, između bijeljinske i ekipe Mostar Stari Grad, saznaje InfoBijeljina.

Kako nam je rečeno, napad se dogodio pri rezultatu 4:1, tri minuta prije kraja utamice, kada su navijači Veleža ušli u sportsku dvoranu. 

“Gledali su gdje sjede predstavnici KMF „Radnik“ Bijeljina, bacili su suzavac, izvukli su neke pendreke i počeli da udaraju naše predstavnike kluba”, kazali su za InfoBijeljina iz KMF “Radnik”.

Kako su dodali, policija je brzo reagovala, ali su vandali kasnije napali i svoje navijače, odnosno gledaoce koji su branili Bijeljince.

“Utakmica je završena pobjedom ‘Radnika’. Ovo su zaista nemile scene, za razliku od Bijeljine, gdje je bilo 1.200 ljudi, i ni jedna pogrdna riječ nije upućena gostujućim igračima. Svi su ogorčeni ponašanjem u Mostaru”, rečeno nam je iz bijeljinskog kluba. Kako dodaju, dva njihova predstavnika kluba su povrijeđena i prevezeni su u bolnicu, gdje im se ukazuje pomoć.

(InfoBijeljina)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!