Najbolji atletičari Republike Srpske kod predsjednika Skupštine grada Bijeljina

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević danas je ugostio članove atletskog kluba “Atletik” – Emu Кovač, Edina Hamzića i Pavla Кovača, kao i trenera Srđana Neškovića.

  • Povod za današnji prijem su odlični rezultati koje su prethodnoj godini postigli ovi dječaci i djevojčice, na čelu sa trenerima, što je rezultiralo time da od strane Atletskog saveza RS budu proglašeni za najbolje u svojim kategorijama. Uspjeh na koji svi u gradu možemo biti ponosni. Razgovarali smo naravno i o tome šta sve treba uraditi da ova djeca imaju bolje uslove za rad i podrška u narednom periodu sigurno neće izostati, naveo je ovom prilikom Đurđević.

Podsjetimo, Atletski savez RS je kraje prošle godine održao izbor za najbolje atletičare, trenere i atletske klubove Republike Srpske za 2022. godinu. Ema Кovač proglašena za najbolju atletičarku RS u kategoriji starijih pionira, Pavle Кovač je najbolji stariji ciciban, a Edin Hamzić najbolji mlađi ciciban za 2022. godinu. Bijeljina je tada dobila i najboljeg atletskog trenera u Republici Srpskoj za ovu godinu – Srđana Neškovića, trenera AК “Atletik”. Atletičari ovog kluba su u 2022. godini osvojili 113 medalja, od čega 42 na republičkim i državnim a 71 medalju na međunarodnim atletskim takmičenjima.

Okitili su se titulama prvaka BiH i RS u svim disciplinama: trčanje, kugla, disk, skok u dalj, skok u vis, vorteks i koplje.

Izvor Bijeljina danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!