Mitrović: Ljubiša Petrović, instrument u rukama opozicionih i federalnih političara

Dragi narode Semberije, poštovani građani Bijeljine: jedini zadatak Ljubiše Petrovića je promocija opozicionih i federalnih političara koji žele snažnu destabilizaciju Republike Srpske i obaranje aktuelne vlasti – ističe Mitrović.

Nismo zaboravili Petrovićeve stranačke sastanke sa njegovim šefom u gradskoj administraciji kada je dobio instrukcije kako da napadne Dodika i kako je to nezgrapno uradio.

Nismo zaboravili ni njegovo srdačno primanje Džaferovića u Bijeljini.

“M.Mitrović”

Nismo zaboravili njegovu promociju Jelene Trivić kada je otvarao sa njom seoske puteve po Bijeljini, iako ona nema nikakve veze sa našom lokalnom vlašću.

Nećemo zaboravili ni ovo sadašnje usiljeno hvaljenje Vukanovića.

Kada se sve ovo sagleda, vidi se šta je krajnji cilj Ljubiše Petrovića: svi su mu preči od onih koji mogu da mu pomognu, od onih koje je narod birao u Skupštinu Grada i od onih sa kojima treba da sarađuje.

Sve što radi je u cilju pripreme izborne kampanje i izazivanja nezadovoljstva kod naroda, jer samo tako može privući pažnju.

Neće ti to proći Petroviću, jer naš narod nije naivan. Narod je očekivao rad, trud i rezultate, a dobio je praznu priču, lažna obećanja i loše namjere.

Narod je najbolji sudac: i za slučajnog gradonačelnika Bijeljine i za njegove nalogodavce, jer Bijeljina mora bolje zaključio je Mitrović.

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!