Mitrović: “Dodik i Cvijanovićka državnici koji se bore za srpski narod

”Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske izjavio je da su Milorad Dodik i Željka Cvijanović jedini državnici koji mogu sačuvati Republiku Srpsku zbog čega narod mora da im da podršku 2. oktobra da bi Srpska ostala jaka i stabilna.

“Na predstojećim izborima moramo da glasamo za jaku i stabilnu Republiku Srpsku, za naše političare koji će u Banjaluci graditi bolju, ljepšu i prosperitetniju Republiku Srpsku, a u Sarajevu za naše političare koji će zastupati svoj narod i Srpsku i koji neće nijednu odluku donijeti protiv srpskog naroda”, naglasio je Mitrović na tribini u Mjesnoj zajednici Dašnica-Bijeljina.

On je istakao da SNSD ima sjajne, odlučne i sposobne državnike – Milorada Dodika koji će u Banjaluci biti predsjednik Republike Srpske i Željku Cvijanović, koja će biti srpski član Predsjedništva BiH.Mitrović je poručio da su oni provjereni ljudi i lideri koji su u prethodnom periodu pokazali da znaju i mogi i kako doći do cilja, a to je jaka i stabilna Republika Srpska u okviru BiH, kakva je zagarantovana Dejtonskim mirovnim sporazumom.”Sa druge strane imamo kandidata Mirka Šarovića koji bi u Sarajevu da proda Republiku Srpsku i ostvari vjekovnu želju političkog Sarajeva i Alije Izetbegovića koju želi Zapad – a to je unitarna BiH. Istotako, sa druge strane imamo Jelenu Trivić koja bi u Banjaluci da se igra Republikom Srpskom, a Srpskanije igračka”, rekao je Mitrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!