Miroslav Ilić: Dovoljno mi je 3.000 € mesečno da preživim!

Pevač Miroslav Ilić često za sebe govori da je teška, ali skromna osoba.

Više puta je javno isticao da ga ne zanima druženje sa estradom koja se konstantno hvali “avionima i kamionima”, te da sa javne scene ima samo nekoliko pravih prijatelja koje može izbrojati na prstima jedne ruke. I možda zbog svog stava nekima deluje prepotentno i uobraženo, a zapravo privatno vodi život kao i sav normalan svet. Svakodnevno ga možemo videti u samoposlugama kako pazari namirnice ili kako šeta ulicama Višnjičke banje.

Miroslav Ilić, još i poznat kao slavuj od Mrčajevaca, svoj je novac zaradio isključivo na osnovu svog glasa i dugogodišnje karijere, a sada za Nova.rs otkriva koliko mu je mesečno potrebno novca za pristojan život.

“Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život”, iskren je pevač u razgovoru za Nova.rs.

Izvor: Nova.rs foto: E-stock

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!