Ministarka Davidović odgovorila SPS-u: Ostajem u Vladi

“S obzirom na to da je rukovodstvo Socijalističke partija Srpske iznijelo stavove koji nisu u skladu sa mojim političkim stavovima i opredjeljenjima imam potrebu da kažem da više nismo dio istog političkog tima”.

Ovo je saopštila ministarka porodice, omladine i sporta Sonja Davidović odgovarajući na zahtjev Socijalističke partije Srpske da podnese ostavku na mjesto ministra, jer ta stranka nije dio vladajuće garniture u Republici Srpskoj.

“Svoj radni vijek, koji traje već trinaest godina, započela sam u Vladi Republike Srpske, prvo kao volonter, potom kao službenik, a onda i načelnik u Ministarstvu pravde. Preuzela sam funkciju ministra vjerujući u program Vlade Republike Srpske i trudila se od preuzimanja mandata da radim najbolje što mogu i u najboljem interesu građana Republike Srpske, pogotovo onog dijela populacije iz resorne nadležnosti ministarstva na čijem sam čelu. Vjerujući i dalje u ono što radim i u program Vlade Republike Srpske, želim da završim svoj mandat i realizujem i završim projekte koje sam započela jer iskreno vjerujem u uspješnu realizaciju našeg plana i programa”, poručila je Davidovićeva

(BN)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!