Mićo Mićić dobio prvog protivkandidata za gradonačelnika Bijeljine

Milorad Dodik i Mićo Mićić potpisali su koalicioni sporazum gdje je naglašeno da je Mićić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.

Nakon potpisanog sporazuma ne stišava se bura u Bijeljini, a između ostalog gradonačelnik je najavio smjenu zamjenika gradonačelnika i predsjednika Skupštine grada Bijeljina na sljedećoj skupštini koja se očekuje u toku sljedeće sedmice…

Kako smo danas i najavili, a po nezvaničnom saznanju, prvi protivkandidat Mićića za gradonačelnika Bijeljene je nezavisni kandidat, proslavljeni fudbaler, bivši selektor Srbije kao i predsjednik Radnika koji je smijenjen na “nezakonitoj” skupštini u vrijeme pandemije korona virusa Mladen Krstajić.

Kako smo u više navrata pisali, Krstajić je odlučan da se obračuna sa bivšim prijateljem Mićićem koji je glavni krivac za nezakonitu smjenu Krstajića sa mjesta predsjednika Radnika.

Granice između Srbije i BiH otvaraju se 1. juna, gdje očekujemo dolazak Mladena Krstajića u Bijeljinu i obraćanje javno u vezi kandidature za gradonačelnika Bijeljine.

Nastaviće se…

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!