,,MD SHOP” novi generalni sponzor prve muške i ženske košarkaške lige KS RSa

Novi generalni sponzor prve muške i ženske košarkaške lige u Republici Srpskoj je kompanija “MD SHOP” sa kojom je danas u Bijeljini potpisan sponzorski ugovor na godinu dana.

Sredstva koja se dobiju od generalnog sponzora će kao i prethodnih godina većim dijelom biti iskorištena kao podrška klubovima, takmičarima prve lige u muškoj i ženskoj konkurenciji kroz razne donacije ili oslobađanje plaćanja određenih obaveza, a dio sredstava biće upotrebljen za podršku mlađim reprezentativnim selekcijama Republike Srpske.

Uvijek ističem da je za mene jedan od najvažnijih pravaca djelovanja i aktivnosti Košarkaškog saveza Republike Srpske podrška mlađim reprezentativnim kategorijama, rad sa najmlađim i najtelentovanijim, što znači više godišnjih okupljanja, takmičenja, tunira, praćenje i stručan rad sa njima.

Na kraju zahvaljujem se kompaniji “MD SHOP” što je u Košarkaškom savezu Republike Srpske prepoznala partnera i odlučila da podrži aktivnosti Saveza, kao i na tome što kao društveno odgovorna kompanija podržava sport, ne samo podržavajući KS RS, nego i podržavajući mnoge sportske klubove i pojedince na teritoriji Republike Srpske, a pogotovo u našem gradu.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!