Ljudima iz vlasti novac bio bitniji od zdravlja ljudi

„Кo je i zašto dopustio firmama da zaobilaze procedure i distribuiraju kiseonik koji nije  medicinski kiseonik? Zašto nisu ispoštovane procedure i zašto nije prometovano zakonito medicinskim kiseonikom? Ostala su pitanja bez odgovora“, poručio je Savić.

 

Poslije presa premijera Viškovića ipak je ostala dilema da li su nekvalifikovani isporučioci ranije isporučivali odgovarajući kiseonik – istakao je Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS.

„Кo je i zašto dopustio firmama da zaobilaze procedure i distribuiraju kiseonik koji nije  medicinski kiseonik? Zašto nisu ispoštovane procedure i zašto nije prometovano zakonito medicinskim kiseonikom? Ostala su pitanja bez odgovora“,– poručio je Savić.

On ističe da ako su procedure bile problem valjda ih je trebalo mijenjati a ne kršiti!

„Кrivica za ovo stanje je na vlastima, a ne i nikako na opoziciji.  Uloga i zadatak opozicije je da neku sumnju i problem aktuelizuju, a da je sumnja opravdana govori i činjenica da su neki od najodgovornijih ljudi vezanih za  borbu protiv Кovida uhapšeni“, rekao je zamjenik predsjednika SDS.

„Ova afera je nanijela štetu Republici Srpskoj i njenim građanima, a prouzrokovana je definitivno od neodgovorne vlasti kojoj je novac bio bitniji od zdravlja ljudi“ – zaključio je Savić.

(BN) 

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!