Ljubiša Petrović priznao zašto sve stoji u gradu

Bijeljinom upravlja pojedinac koji blokira razvoj Semberije u želji da kontroliše i zloupotrebljava Gradsku upravu za svoju ličnu promociju, čuvanje fotelje i 200.000 КM godišnje.

Dok je pravdao platu, optužujući druge, koji su podnijeli inicijativu za smanjenje primanja čelnika grada, priznao je kako nije imenovao kadrove na ključne gradske funkcije.

Ne postoji grad na svijetu koji nema načelnike odjeljenja, gradskog arhitektu, gradskog menadžera, čak ni zamjenika gradonačelnika, jer se Ljubiša Petrović plaši bilo kakve konkurencije, ali je zato u Gradsku upravu privremeno zaposlio oko 200 mladih koje ucjenjuje i plaća narodnim novcem da bi radili za njega u kampanji.

Desetine hiljada flajera na kojima zloupotrebljava grb grada Bijeljine štampao je iz budžeta, dok na terenu koristi infrastrukturne radove da bi završio poslove privatnim licima i pribavio glasove.

Petrović nije nikakvo domaćinsko dijete. To je samo lažna slika koju širi u javnosti. Radi se o pojedincu koji nema sposobnosti upravljanja gradom, ne poznaje ni osnove funkcionisanja države, ali je spreman da građane Semberije i Bijeljine koristi kao taoce za svoje lične ciljeve.

Petrovićev nerad nas je za ove dvije i po godine koštao preko pola miliona maraka i izgubljenog vremena. Vrijeme je da se kaže dosta urušavanju Semberije.

Treba nam tim sposobnih ljudi, spremnih da zajedno rade u skladu sa principom koji promoviše široka narodna koalicija: Pokrenimo Bijeljinu!

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!