Koalicija Pokret za Bijeljinu, NDP, prva SDS donirala Domu Zdravlja u Bijeljini aparat za dezinfekciju ruku građana

Koalicija Pokreta za Bijeljinu, NDP, Prva SDS imajući u vidu pogoršanje zdravstvene situacije i intenziviranje širenja epidemije korona virusa odrekla se dijela sredstava za štampanje izbornog materijala i taj novac utrošila za nabavku aparata za dezinfekciju ruku koji je danas donirala bijeljinskom Domu zdravlja. Predsjednik Pokreta za Bijeljinu i kandidat za odbornika u Skupštini Grada Milenko Mitrović izrazio je uvjerenje da će uređaj biti koristan ovoj ustanovi.

Koalicija će, kako je rekao, uložiti napore da donira još ovakvih aparata i pokrenuti akciju da se postave u škole ili na mjesta koje posjećuje veći broj ljudi. 

Koalicija Pokret za Bijeljinu, NDP, prva SDS počinje kampanju za sprečavanje širenja virusa

Koalicija Pokret za Bijeljinu, NDP i Prva SDS otkazala je sve javne skupove i aktivnosti koje podrazumijevaju okupljanje većeg broja ljudi. Svi direktni kontakti sa glasačima su ili ukinuti ili će biti smanjeni na najmanju mjeru kako bi se spriječilo širenje virusa.

,,Ići ćemo u kampanju od vrata do vrata i pokušaćemo da u ovih 15 dana ne stavljamo akcenat na političku kampanju, nego ćemo nastojati da građane uputimo i motivišemo da daju svoj doprinos u smanjivanju širenja epidemije, da ostanu pribrani i staloženi i da zajedno poštujemo propisane mjere. Sada je najbitnije zdravlje građana u Bijeljini u Republici Srpskoj i regionu” rekao je Mitrović.

Mitrović je pozvao i sve političke partije, kandidate na ovim izborima, ali i pojedince koji to mogu da pruže pomoć institucijama kojima je potrebna.

Doprinos prevenciji protiv širenja korone

Kandidat za odbornika u Skupštini Grada Bijeljine ispred Pokreta za Bijeljinu, Jelena Mitrović je istakla uvjerenje da će donirani aparat za dezinfekciju ruku poslužiti svim građanima koji dolaze na preglede u Dom zdravlja u svrhu preventivnog uticaja na smanjenje širenja virusa.

,,Uz Vašu podršku dragi sugrađani ja ću se i kao odbornik truditi da obezbijedim nabavku i postavljanje aparata na drugim mjestima i ustanovama, kao prevenciju protiv širenja virusa u školama, vrtićima i na drugim mjestima koja podrazumjevaju kontakte većeg broja ljudi, ali pokrenuti i niz drugih realnih djelovanja na terenu u tom pravcu”, rekla je Mitrovićeva.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!