KOALICIJA POKRENIMO BIJELJINU: Za samo jedan dan Ljubiša Petrović iz budžeta zagrabio 472.000 КM za kupovinu podrške

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST!

Za samo jedan dan, u četvrtak 16. marta 2023. godine, Ljubiša Petrović je iz gradskog budžeta zagrabio 472.000 КM s ciljem da kupi podršku građana uoči predstojećeg referenduma o opozivu!
Grabi Ljubiša nemilice narodni novac i plaća „po zahtjevu“. Radi sve za šta je dvije i po godine optuživao druge, tvrdeći da gradski budžet vide kao svoj plijen, da kradu i varaju.


Dva dana uoči referenduma, para u budžetu ima i za stipendiste, i za penzionere, i za korisnike socijalne zaštite, i za sportske klubove, za lovce i ribolovce, za kulturno – umjetnička društva…


Ima se narodnih para, može se, ide Ljubiša na sve ili ništa. Ima narodnih para i za fizička lica, od 300, 500 do 1500 КM, pa za stimulacije zaposlenima u gradskoj upravi koji raznose letke ili pišu komentare po društvenim mrežama.


Sve to je malo „poštenom“ Ljubiši Petroviću, pa je, da mu se nađe za kupovinu glasova, iz gradske kase podigao i 9.000 КM gotovine.


Sada je potpuno jasno, narode moj, da Ljubiša Petrović budžet grada Bijeljine doživljava kao lični bankomat! Baš kao što je jasno da će, odmah nakon referenduma, pune ruke posla imati revizori i svi drugi istražni organi.

(Narodna koalicija “Pokrenimo Bijeljinu”)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!