Judo klub "Panter" - klub šampiona BiH - Moja Bijeljina

Judo klub “Panter” – klub šampiona BiH


Put ka vrhu je težak, i to znaju svi oni koji streme ka tome, ali ostati na vrhu je ipak najteže! Za džudiste džudo kluba “Panter” to nije problem, jer su ponovo, potvrdili svoj trud, rad i vrijednost!Oktobar je mjesec rezervisan za takmičenja te su se džudisti “Pantera” uvrstili među takmičare i u Lukavcu na Prvenstvu BiH u džudou za kategorije juniora i starijih pionira, ali i u Istočnom Sarajevu na Prvenstvu BiH za mlađe seniore i seniorke, kadete i kadetkinje, mlađe pionire i pionirke. 


Ponovo, vicešampioni dolaze iz Bijeljine!U Lukavcu, u kategoriji juniora +100 kg zlato je osvojio Pavle Vujnović. Šampionsko mjesto za BiH u kategoriji juniora osvojio je Milan Dobranić. U kategoriji starijih pionirki, Teodora Trifković je ponijela zlatno odličje!Bronzani su bili džudisti Radoslav Petrović i Ivan Čolić u kategoriji starijih pionira.Danilo Lakić osvojio je bronzanu medalju u kategoriji juniora.Mlade džudiskinje Milica Đurić i Gordana Ilić bile su bronzane među juniorkama na Prvenstvu BiH u Lukavcu. 


Kako za prave šampione nema odmora, već za nekoliko dana, džudisti su se takmičili i u Istočnom Sarajevu.Vicešampioni su zlatni Milan Dobranić i Gordana Ilić u kategoriji seniora! Srebro je ponio Mihajlo Jakšić, dok su bronzana odličja u Bijeljinu donijeli Danilo Lakić, Stefan Mićić i Milica Đurić.U kategoriji kadeta u mlađih pionira, zlato su osvojili Milkica Đurić i Strahinja Vučković. Srebro je ponio Milan Dobranić, kao i Vanja Macan. Bronzano odličje pripalo je Nikši Matiću, Vukašinu Tripunoviću i Milici Đurić. 


“Ovo su samo potvrđeni sjajni rezultati napornih treninga, odricanja i jake volje, kao i ljubavi prema džudou. Nemoguće je ostati nijem na ovakve uspjehe, posebno u uslovima u kojima naša djeca već mjesecima žive i treniraju. Ponosni smo na našu djecu, na naše takmičare, jer su izabrali pravi put, put zdravlja, sporta i zdravog nadmetanja, što nas sve u klubu posebno raduje a uz to bilježe fantastične rezultate.Praktično,mi ne znamo za takmičenje da se nismo vratili bez medalja.Sve moguće pohvale za ove mlade ljude i našeg vrhunskog trenera Vladimira Đokića. Ja kao predsjednik kluba sam ponosan na trenere, naše džudiste, naše šampione.Ovim putem želim da im čestitam na velikim rezultatima ” poručio je predsjednik džudo kluba “Panter” Ognjen Đuka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!