HASE: SEMBERIJA SNAŽNO PODRŽAVA DODIКA I CVIJANOVIĆEVU

Nosilac poslaničke liste SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović rekao je večeras u Hasama da su se Milorad Dodik i Željka Cvijanović dokazali svojim djelima i u Semberiju i da je Semberija sada odlučila da ih snažno podrži.

Mitrović je podsjetio da su periodu od 2006. do 2022. godine Milorad Dodik i Željka Cvijanović sačuvali Republiku Srpsku i njenu policiju.

„Od tada ni jedna nadležnost nije prenesena na nivo BiH što je, prije svega, zasluga SNSD i Milorada Dodika, koji je u svakom trenutku donosio ispravne odluke u interesu naroda. Željka Cvijanović je bila i premijer i predsjednik Srpske i pokazala je da je i u najtežim trenucima /poplave i suše/ znala voditi Srpsku i nalaziti rješenja za održanje ekonomske i finansijske stabilnosti Srpske,” rekao je Mitrović.

Oni, kako je naglasio Mitrović, i danas pronalaze rješenja, u vrijeme kada postoje blokada Evropske unije i evropskih institucija, posebno Evropske banke za obnovu i razvoj koja uskraćuje sredstava za realizaciju određenih infrastrukturnih projekata.

Dodik i Cvijanovićeva su izgradili prijateljstvo prije svega sa susjedima, ali i svimzemljama koje poštuju i uvažavaju srpski narod. Sve ovo je garancija sigurnosti Republike Srpske.Sa druge strane se, dodao je Mitrović, nalaze kandidati Mirko Šarović i Jelena Trivić.

„Šarović je pokazao kako i koliko ne zna da radi, dok Jelena Trivić nije pobijedila ni na izborima za svoju mjesnu zajednicu i nije vodila ni mjesnu zajednicu“, rekao je Mitrović.

Кandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zlatan Lazarević poručio je večeras u Hasama gradonačelniku Bijeljine da se ne nervira puno u vezi sa Agrarnim fondom , jer će Srpska i nakon završetka sadašnjeg projekta obezbijediti još pet miliona za Fond i projekte urbanizacije sela Semberije.

„Poručujem gradonačelniku da se mnogo ne nervira, jer je budući predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obećao da će se založiti da se nakon utroška sadašnjih tri obezbijedi još pet miliona Agrarni fond, za iste ove namjene – za urbanizaciju Semberije”, rekao je Lazarević i pozvao građane da 2. oktobra daju glas Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović

Prema Lazarevićevim riječima Hase najbolje pokazuju šta je nekadašnji kandidat SNSD za gradonačelnika Bijeljine Gavrilo Bobar uradio u Semberiji. Tada u Hasama nije bilo čitaonice, crkve, nijedna ulica u Novom naselju nije bila asfaltirana” Tada su SNSD i Gavrilo Bobar uradili više nego od Gradska uprava za sve ove godine.

Ovo govorim zbog insinuacija gradonačelnika Bijeljine o 122 miliona КM pri čemu aludira na Gavrila Bobara. Poručujem mu da ne spominje Bobarovo ime u Semberiji obzirom da on neće ni za 100 godina mandata uraditi ono što je Bobar sa svojom ekipom, ” rekao je Lazarević.

Lazarević je reagovao na gradonačelnikove učestale “poštapalice” u vezi sa Agrarnim Fondom, i naglasio da Fond nije dužan da polaže račune njemu nego Vladi Republike Srpske koja je dala novac za urbanizaciju sela u Semberiji .

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!