Gradonačelnik Bijeljine i u Glogovcu prošao kao bos po trnju: Jesu li, Ljubiša, ovo ovi tvoji što su zaposleni u Gradskoj upravi?
Semberska sela gotovo svake večeri postaju poprišta verbalnih sukoba gradonačelnika Ljubiše Petrovića i opravdano nezadovoljnih građana Semberije.


U potrazi za podrškom uoči najavljenog referenduma za opoziv, gradonačelnik Petrović održao je večeras tribinu u naselju Glogovac, pred oko 50 ljudi, od kojih je bilo najmanje 10 Ljubišinih stalnih pristalica privremeno zaposlenih u Gradskoj upravi.


Nakon uobičajene tirade o borbi protiv kriminala i korupcije, čija je meta bio Predrag Perković, bivši direktor bijeljinskog Vodovoda i nekadašnji stranački kolega Ljubiše Petrovića, gradonačelnik se ponovo, kao prije nekoliko večeri u selu Popovi, suočio sa nezgodnim pitanjima mještana.


Učesnik tribine u Glogovcu upitao je Ljubišu Petrovića kako da mu vjeruje kad nikoga iz Glogovca nije zaposlio u Gradskoj upravi, u kojoj ih je zaposleno 130 više nego što treba. “Pretpostavljam da su to ova dječurlija ovdje što su došli s Vama?”, pitao je mještanin Glogovca.
Vidno iznerviran pitanjem i suočen sa istinom, gradonačelnik Ljubiša Petrović ispalio je kratak komentar, rekavši da “ovi njegovi barem dolaze na posao”.


Nakon ovog odgovora Petrović je praktično izjurio iz prostorije u kojoj je održana tribina, te odmah napustio i Glogovac.

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!