Dosta je usporavanja razvoja Bijeljine

Pokret za Bijeljinu najiskrenije žali što će 2021. biti izgubljena godina za naš grad, sela, za naše sugrađane. Očigledno je da kompas nikada nije ni bio u rukama gradonačelnika i da Bijeljina, prvi put nakon mnogo godina, tapka u mjestu.

Nema puteva, nema škola, nema igrališta, nema novih vodovoda, nema ko da kosi, nema ko da čisti. Sve snage usmjerene su isključivo na traženje tuđih ,,GREŠAKA” samo radi građenja priče o sopstvenoj ,,pravednosti’.

Grad je blokiran, jer nema ni tima sastavljenog od resornih načelnika. Oni prvom čovjeku uprave nisu ni potrebni i potpuno je očigledno da on zna raditi samo sa par svojih piskarala koji su zaduženi da podnose prijave i šalju saopštenja.

Istina, postoje i dežurni šminkeri – potpisnici akata, ali samo da se zadovolji forma i da sve izgleda medijski lijepo. Zajedno sa velikim brojem savjetnika pokušava stvoriti se priča kako gradonačelnik nije sam i kako je to moćna grupa – za snimanje. Sve u svrhu da se ništa ne uradi i da se ništa ne dešava.

Na žalost, sve se čini sa samo jednim ciljem – da se pred izbore, kad krene kampanja, neko drugi okrivi za nerad. Da se nezadovoljstvo što snažnije usmjeri prema vlasti na nivou Republike.

Dragi sugrađani, ovakvom ponašanju se mora stati u kraj

Više ne smije biti popuštanja! Radi Bijeljine! Radi našeg grada! Radi građana!
Do svih nas je – zaključili su iz Pokreta za Bijeljinu.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!