DAKIĆ:OČEKUJEMO ČETIRI ODBORNIČA MJESTA

/SRNA/ – Nosilac odborničke liste bijeljinskog odbora Demokratskog saveza /Demos/ Milan Dakić poručio je da će svoju politiku nastaviti bez pominjanja drugih u kampanji i da će se na svoj način boriti za povjerenje glasača, te očekuje četiri odbornička mjesta u lokalnom parlamentu.


Dakić je istakao da će Demos doći u svaki dio grada da ostvari što jaču saradnju sa građanima. “Bićemo u bijelim majicama koje simbolizuju čistotu, a moto sa kojim izlazimo na izbore je `Bez dileme`”, rekao je Dakić novinarima. 

Dakić, koji je i predsjednik Gradskog odbora Demosa Bijeljina, je istakao da su kandidati na listi ove stranke ozbiljni ljudi i kvalitetan kadar. 

Uz Dakića su se danas, tokom prve predizborne aktivnosti u predizbornoj kampanji pred zgradom Gradske uprave, građanima predstavili i kandidati za odbornike Čedomir Stojanović i Slaviša Vujanović. 

Demos u Bijeljini djeluje u okviru koalicije od 10 političkih partija koje podržavaju kandidata SDS Semberija Miću Mićića za gradonačelnika Bijeljine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!