Dakić: Ne želim da ni moja djeca, niti bilo koji mladi čovjek ode odavde

„DEMOS je mlada politička partija. Na osnovu naših istraživanja možemo reći da smo ostvarili cilj koji smo zacrtali sebi na početku“, rekao je Milan Dakić, nosilac liste GO DEMOS Bijeljina za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.


Prema Dakićevim riječima, cilj od preko 7000 glasova i četiri odbornička mandata nije mali, ali su DEMOS-ovci dosljedni i iz tog razloga imaju i veliko povjerenje građana.
Govoreći o sinergiji lokalne i državne vlasti, Dakić je istakao da će to olakšati realizaciju određenih projekata.


„Neki projekti su se čekali po dvije, tri godine. To će sada mnogo lakše da se završava. Evo, imamo konkretan primjer, primjer autoputa. Eksproprijacija i svi poslovi su završeni za tri mjeseca“, pojasnio je Dakić.
U svojoj političkoj karijeri ponosan je što je bio tima koji je realizovao brojne projekte od značaja za grad.


„Imamo ovdje tri četiri projekta u čijoj realizaciji smo mi iz DEMOS-a aktivno učestvovali. Tu je kanal Dašnica, gdje su naši članovi aktivno radili i, biću slobodan da kažem, doveli ovaj projekat u Bijeljinu. S druge strane, ja kao poslanik sam takođe bio uključen u to. Uz to, mnogo smo uradili i u oblasti vodoprivrede. U proteklih godinu dana na Drini je urađeno preko deset miliona investicija kada su u pitanju obaloutvrde“, istakao je Dakić.


Govoreći o tome kakvu Bijeljinu želi ostaviti svojoj djeci i budućim generacijama, Dakić, koji je jedan od rijetkih političara koji živi na selu, je istakao:
„Moji roditelji su bili 40 godina u inostranstvu. Ja ne bih želio da moji sinovi odu, a ako ne želim da moja djeca odu, ne želim da bilo čija djeca odu. Moja borba je da sačuvamo omaldinu ovdje. Da im dozvolimo da realiizuju ideje i da od ideja obezbijede egzistenciju, zasnuju porodice i ostanu ovdje. To je moja želja“.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!