Boban Lazić preduhitrio Mićića i Dodika – otvorio Trg, kanal i Sokolski dom

Na konferenciji za medije, Koalicija nezavisnih kandidata Ću Ćeš Će Ćemo Ćete Će, u Galeriji Centra za kulturu, održala je pres konferenciju.

Na konferenciji za medije, Koalicija nezavisnih kandidata Ću Ćeš Će Ćemo Ćete Će, u Galeriji Centra za kulturu, održala je pres konferenciju.

U uvodnom dijelu, predstavljeni su nezavisni kandidati ove liste. Željko Ostojić, takođe jedan od kandidata, na simboličan način je ukazao na važnost izgradnje individualnog samopouzdanja kod svih nas, kao i da čvrsta i iskrena vjera u promjene, horizonte može pomjeriti do neslućenih granica.

U nastavku, ĆĆĆĆĆĆ nezavisna kandidatkinja Dijana Stevanović predočila je osnovne smjernice i viziju razvoja našeg Grada iz perspektive ove Koalicije.

Finiš pres konferencije obilježio je zanimljiv performans Bobana Lazića, nezavisnog kandidata za Gradonačelnika, koji je organizovao licitaciju prodaje ĆĆĆĆĆĆ glasova, aludirajući na, kako kažu, neistinite “kuloarske priče”, da njegova kandidatura ima za cilj podjelu opozicionog biračkog tijela u Semberiji.

Lazić je na samom kraju “zvanično otvorio” Trg, kanal i Sokolski dom, istakavši pritom da su svi navedeni projekti realizovani novcem poreskih obveznika. Kako navode u ĆĆĆĆĆĆ ovom aluzijom je jasno ukazano na zloupotrebu javnih resursa u političke svrhe.

Izvor:BijeljinaDanas

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!