Bijeljinski saobraćajci pronašli kradljivca vozila

Policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Bijeljina lišili su slobode lice A. G. IZ Bijeljine zbog počinjenog krivičnog djela “Krađa”.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Bijeljina zaprimila je prvog dana ove godine oko 23,30 časova prijavu da se u Ulici Hajduk Stanka dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo nepoznato lice sa putničkim motornim vozilom “Mercedes” a koje je pobjeglo sa lica mjesta.


Radom na terenu, policijski službenici su utvrdili da je pomenuto vozilo ukradeno neposredno prije saobraćajne nezgode u Ulici Vladimira Gaćinovića. Preduzimajući operativno- taktičke mjere i radnje, policijski službenici su uspjeli da lociraju lice koje je ukralo automobil. Lice je pokušalo da bježi od policijskih službenika, ali je savladan i lišen slobode.
Identifikacijom lica utvrdjeno je da se radi o licu A. G. iz Bijeljine. Akotestiranjem lica utvrdjeno je da isti ima 1,71g/kg alkohola u organizmu. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

(MUP RS)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!