Bijeljina: Promjenljivo oblačno i toplo - Moja Bijeljina

Bijeljina: Promjenljivo oblačno i toplo

U Republici Srpskoj preovladavaće suvo, sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i toplo. Mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska na istoku, jugoistoku i jugu. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 12, najviša dnevna temperatura vazduha do 28 stepeni.

Jutro će biti malo do umjereno oblačno u sjevernom pojasu, u centralnom planinskom sa promjenjljivom a od juga na jugoistok i istok pretežnom oblačnošću. Na krajnjem jugu i dalje sa uslovima za kraće periode s kišom.

Prijepodne ugodno sa sunčanim vremenom i sunčanim intervlima. Mogućnost kiše na jugu, jugoistoku i istoku ostaje do podnevnih časova. Tokom dana i poslepodne sunčano i sa sunčanim intervalima uz promjenjljivu oblačnost. Veče i noć pretežno vedri da bi u petak ujutro došlo do naoblačenja na zapadu i jugozapadu. Ostaje i dalje toplo. Vjetar uglavnom slab do umjeren južni i jugozapadni. Minimalna temperatura od 12°C do 17°C, u planinama od 9°C. Maksimalna dnevna temperatura od 22°C do 27°C, u planinama od 19°C, na sjeveroistoku i do 29°C.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!