Asfaltiran zaseok Ćirići u Bogutovom Selu


U Mjesnoj zajednici Bogutovo Selo kod Ugljevika u zaseoku Ćirići, asfaltirano je 300 metara puta za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 33.000 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić razgovarao je danas sa mještanima ovog dijela, i istakao da je izgradnjom dobre infrastrukture poboljšan život stanovnika cjelokupne opštine.

-Važno je da Ugljevik nije doživio veliku depopulaciju stanovnika, a u prethodnom periodu to je i bio naš cilj, jer smo zajedno sa mještanima uradili dobre projekte koji su rezultirali kvalitetnijim uslovima života svih građana-rekao je Perić novinarima.

Mještanin Milenko Todorović, rekao je da ovaj put od izuzetne važnosti jer povezuje Bogutovo Selo sa magistralnim putem Bijeljina-Tuzla.

-U 2014 godini, nakon klizišta put je bio oštećem al je uz podršku opštine Ugljevik doveden danas u stanje novog asfalta, na zadovoljstvo svih stanovnika-dodao je Todorović.

Novi asfalt prema Todorovićevim riječima najviše koristi će donijeti za 40 domaćinstava koja žive i koja svakodnevno prolaze tim dijelom ugljevičke opštine.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!