Osmogodišnja Marija Đokić iz Bijeljine poklonila je svoju kosu djeci iz Udruženja “Iskra RS” u Banjaluci (foto)

Mala Marija, veliki čovjek, za ovaj korak odlučila se jer je shvatila da dosta djece, njenih vršnjaka nema kosu ili su je izgubili zbog bolesti.

“I moja rodica Vera je šišala kosu. Već dva puta. I od nje sam vidjela. Rekla sam mami da bih voljela i ja svoju kosu da poklonim nekome ko nema”, rekla je Marija za naš portal.

Neke od drugarica su je kritikovale jer je ošišala svoju prelijepu dugu plavu kosu, priznala je Marija, ali i dodala je dosta njenih drugara kao i učiteljica reklo da joj je nova frizura predivna.

Marija, učenica drugog razreda OŠ “Knez Ivo od Semberije” pozvala je sve one koji imaju dugu kosu da slijede njen put i da je poklone nekome kome će to mnogo da znači. Jer, kosa će porasti, a njihovo srce će biti puno.

Marija je kosu poklonila banjalučkom Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra”. 

Djevojčica je odabrala da je ošišaju frizeri Frizerskog salona Davidof iz Bijeljine.

Rado Blagojević za naš portal kaže da je ovakav čin veoma neočekivan i posebno emotivan.

“Drago nam je da smo mi bili Marijin izbor. Drago nam je što je pokazala koliko i mala djeca umiju da budu velikodušna i humama. Raduje me što još ima dobrote među ljudima”, rekao je Blagojević navodeći da je, kad je Marija skraćivala svoju kosu u salonu bilo veoma emotivno.

Marija Đokić je dokaz da među nama još ima ljudi velikog srca, dobre i čiste diše, plemenitih manira i empatije. Marija je dijete velikog djela. Budite i vi kao Marija.

(mojabijeljina.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!