BRANISLAV ŠUŠLJIК: TRAŽITI HITNU SMJENU SLAVIŠE MARКOVIĆA I SVIH КADROVA SDA U BIJELJINI

Sin poginulog borca, Branislav Šušljik dao je izjavu za portal mojabijeljina.com o aktuelnim dešavanjima i javnoj izjavi Jusufa Trbića da je vojska Republike Srpske fašistička.

“Na osnovu sramnog ponašanja odbornika SDA Jusufa Trbića koji je za skupštinskom govornicom rekao da je Vojska Republike Srpske fašistička, a koju je predsjednik Skupšine grada Bijeljina i predsjednik Partije demokratskog progresa Slaviša Marković ponizno i spuštene glave prećutao izrekavši mu samo jednu beznačajnu opomenu.


Beznačajna opomena i sam odnos Markovića prema Trbićevoj tvrdnji i strahu kako će ga Bošnjaci doživjeti i kako bi to moglo uticati na izborni rezultat za 2020. godinu, kada se Marković želi kandidovati za gradonačelnika Bijeljine.


Svima je jasno da Marković ima namjere da se kandiduje za gradonačelnika u narednim izborima i da mu treba podrška Bošnjaka kao i da je ovim gestom pokazao da je spreman prodati vjeru za večeru kao i da je spreman na ustupke Bošnjacima samo da bi pridobio njihovu podršku.

Takav odnos Markovića nije u interesu Republike Srpske, nema zaštitnički nacionalni karakter i svojim ponašanjem je uvrijedio sve pripadnike i borce Vojske Republike Srpske , a naročito one koji su prolijevali svoju krv za Republiku Srpsku i sve porodice poginulih boraca čiji su najmiliji dali svoje živote za temelje Republike Srpske.

Ova neodmjerena izjava odbornika SDA, Trbića je uvredljiva za sav srpski narod i za svaku osudu jer je temeljena na lažima koje je Trbić iznio, a to je da je velikosrpska politika bila sistemsko i organizovano rušenje islamskih vjerskih objekata, a najveća laž koju je iznio, je da Armija BiH nije rušila srpske hramove. Ne postoji nijedna opština u Federaciji BiH da je imala vjerski pravoslavni objekat a da taj isti nije srušen od strane zločinačke Armije BiH.

I prema tome, traži se hitna smjena svih kadrova SDA u Gradskoj upravi Bijeljina a naročito predsjednika Skupštine grada, Slaviše Markovića” – zaključio je Branislav Šušljik.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!