DA LI ĆE IKAD KRENUTI AUTOBUSI SA NOVE STANICE?

Svi neophodni radovi na objektu nove autobuske stanice u Bijeljini su završeni, tvrde iz Gradske uprave. Ostao je još tehnički prijem i upotrebna dozvola. To bi trebalo, kažu, da bude gotovo sredinom ove godine.

Nova autobuska stanica stoji već par godina prazna. Potrošeno je tri ipo miliona maraka za njenu izgradnju. Vrijeme je da se uloženo i vrati. Ali projekat se neće isplatiti još zadugo, jer još nema ni ponuđača za prevoznike sa nove lokacije.

A kako saznaje naš portal raspitivali su se svi, od beogradske “Laste”do “Semberija transporta”. I na raspitivanju je stalo. Jer niko nije mogao ući u dalji proces bez tendera. A tendera nema ni na vidiku.

Da li gradonačelnik Bijeljine na neki način opstruiše početak rada autobuske?

“Ljubiša Petrović se do sad kitio tuđim perjem, zavšavao je ono što je bivše gradsko rukovodstvo počelo. A sve ono što on treba da uradi sam,
da pokrene i realizuje, e tu ga nema nigdje. Vidite li na šta nam grad liči, ovo je opšte rasulo. Pare iz budžeta samo nestanu, a od projekata ni slovo A. Tako da, čisto sumnjam da će, bez dobrog pritiska javnosti išta biti od rada nove stanice”, kaže jedan odbornik Skupštinke većine u Bijeljini.

Građani se nadaju da će se grad rasteretiti preseljenjem autobuske na novu lokaciju, ali po svemu sudeći, za sad ostaje samo nada.

(mojabijeljina.com)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!