EXPANSE TURNIR U MERIDIANU: Zabava zagarantovana, poklon 750 spinova

Da li znaš da možeš da se takmičiš i dok ležiš i odmaraš se? Uzmi telefon u ruke i učestvuj u Meridianovom turniru koji će ti ovog vikenda donijeti navalu adrenalina i vrhunske bonuse!

Biraj jednu od tri igre provajdera Expanse – Battle For The ThroneFairy in Wonderland ili Piggy Party – okreći spinove i sakupljaj bodove. Prvih 10 takmičara sa vrha liste podijeliće 750 besplatnih spinova na igri Wild Corida, i to prvih pet po 100 spinova, a ostalih pet po 50 spinova.

Uloguj se na svoj nalog na meridianbet.ba i kreni u trku do vrha tabele. Imaš dva dana da se izboriš za društvo10 najboljih, jer turnir traje od 3. do 5. februara.

Prati pravila promocije i odmjeri snagu sa drugimtakmičarima.

Ako još nisi dio Meridian ekipe – vrijeme je da to postaneš! Izdvoji nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova i 15 KM sportskog bonusa.

REGISTRUJ SE OVDJE

Tvoj nalog na meridianbet.ba je tek početak sjajne avanture. Svakodnevno prati promocije koje Meridian kreira za svoje vjerne igrače, zahvaljujući kojima možeš da osvojiš vrijedne poklone i bonuse, ali i iskoristiš najveće kvote.

Zaviri i u najveći online kazino na Balkanu i odaberi igru po svojoj mjeri jer tu padaju vrhunski džekpotovi.

Meridian, mjesto najboljih poklona i najvećih dobitaka.

PR

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!