PREDSJEDNICI MJESNIH ZAJEDNICA PROTIV POVEĆANJA CIJENA ODVOZA SMEĆA

Predsjednik Slupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević održao je danas sastanak sa predsjednicima savjeta mjesnih zajednica povodom prijedloga gradske uprave i preduzeća a.d. “Komunalac” za povećanje cijene odvoza komunalnog otpada za 19,26%.

Na sastanku gdje je bilo prisutno preko 40 predsjednika savjeta MZ su se mogla čuti oprečna mišljenja o ovoj temi, ali je većina predsjednika MZ bila apsolutno protiv ovog predloženog poskupljenja u ovom trenutku, te su istakli određene anomalije po pitanju cjenovnika, novih zapošljavanja i drugih bespotrebnih troškova ovog preduzeća.

Istovremeno, apsolutno svi su istakli da podržavaju da se nađe način kako da se povećaju plate radnicima koji imaju minimalne plate i rade u najtežim uslovima, a da Uprava ta sredstva ne iskoristi da pokrije svoje negativno poslovanje.

Novi sastanak o istoj temi smo zakazali za sedam dana, kako bi se u međuvremenu o tome razgovaralo u svakoj od mjesnih zajednica, a tada će biti pozvani i predstavnici svih klubova odbornika s ciljem da se zajednički donesu odluke koje su u interesu svih ljudi u Bijeljini.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!