DNS PROTIV POSKUPLJENJA ODVOZA SMEĆA U BIJELJINI

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Bijeljina kategorički je protiv najavljenog poskupljenja komunalnih usluga od strane JKP “KOMUNALAC” a.d. Bijeljina jer smatramo da se zbrinjavanje otpada, kao opštedruštveni interes lokalne zajednice i svih građana, može finansirati iz drugih izvora.

Gradski odbor DNS Bijeljina smatra da su naši građani i njihovi porodični budžeti već preopterećeni raznim porezima, komunalnima taksama i naknadama, te smatramo da se mora iz tih izvornih primanja Budžeta Grada Bijeljina finansirati svi dodatni troškovi pa samim tim i nedostajuća sredstva za potrebe pravilnog zbrinjavanja otpada a nikako ne posezati opet u džepove naših sugrađana.
Svjesni smo činjenice da radnici u Komunalcu rade za niske plate i da se moraju povećati i nismo protiv toga, ali pozivamo Gradonačelnika da ta sredstva iznađe u okviru postojećeg Budžeta.

Shodno odluci Gradskog odbora DNS da ne podrži najavljeno poskupljenje, naš odbornik Cvijetin Lukić u SG Bijeljini, glasaće protiv ovog prijedloga.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!