SNSD PONOVO U AKCIJI „ŠKOLARAC“ : ŠKOLSKE TORBE I PRIBOR ZA SVE PRVAČIĆE U OPŠTINI UGLJEVIK

Za sve mališane sa područja opštine Ugljevik, koji u predstojećoj školskoj godini kreću u prvi razred, SNSD je pripremio školske torbe i kompletan školski pribor. Tradicionalna akcija „Školarac“ sprovodi se više od deset godina u organizaciji Opštinskog odbora i Opštinskog aktiva žena SNSD-a, a torbe i pribor za novu školsku godinu podijeljeni su u prostorijama stranke u Ugljeviku.

„Svjesni činjenice da je svaka pomoć u školovanju djece ulaganje u budućnost, drago nam je da smo održali kontinuitet kada je u pitanju ova akcija. Posebno ističemo da se akcija „Školarac“ realizuje bez obzira na stranačku pripadnost. Zato smo ponosni kada vidimo ovoliki odziv naših prvačića i svima želimo da budu uspješni đaci“, izjavio je predsjednik OO SNSD-a Ugljevik Milutin Tasovac povodom današnje akcije.

Predsjednica Opštinskog aktiva žena SNSD-a Nada Naćić predočila je da u prvi razred ove školske godine kreće 107 đaka u tri osnovne škole na području Ugljevika.

„Naše je opredjeljenje da izađemo u susret i roditeljima i đacima. Ovo je najjednostavniji način da ih obradujemo pred početak školske godine. Kao prosvjetni radnik, znam šta opremanje đaka znači za kućni budžet. Zato hvala našem Opštinskom odboru što je materijalno omogućio da Aktiv žena sprovede i ovogodišnju akciju“, rekla je Naćićeva koja je svim mališanima poželjela srećan početak školovanja.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!