DRUGA IZBORNA SKUPŠTINA POKRETA ZA BIJELJINU IZABRALA PREDSJEDNIKA I GLAVNI ODBOR

Mitrović: „Nastavljamo sa prepoznatljivom politikom, Bijeljina je naša zajednička kuća“

Druga izborna skupština Pokreta za Bijeljinu odlučila je sinoć da predsjednik Pokreta i u narednom periodu bude Milenko Mitrović. Delegati su izabrali i 55 članova Glavnog odbora koji će na svojoj prvoj sjednici izabrati novo Predsjedništvo stranke.


Pokret za Bijeljinu osnovan je na jučerašnji dan, Uspenije Presvete Bogorodice – Veliku Gospojinu 28. avgusta 2018. godine na istom mjestu, u Centru za kulturu „Semberija“ u Bijeljini.
Od osnivanja Pokret je parlamentarna stranka u Skupštine grada Bijeljine u kojoj je preuzela odgovornost za obavljanje funkcije potpredsjednika Skupštine, dok članovi Pokreta obavljaju niz odgovornih dužnosti u izvršnoj vlasti na lokalnom nivou.


Pokret za Bijeljinu je na posljednjim republičkim izborima, zajedno sa Ujedinjenom Srpskom, osvojio jedan poslanički mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske.


„I u narednom periodu Pokret za Bijeljinu će nastaviti sa prepoznatljivom politikom čiji cilj je jačanje i uređenje Bijeljine, Semberije i Republike Srpske kao naše zajedničke kuće, zbog čega će na predstojećim lokalnim izborima sigurno dobiti veće povjerenje sugrađana i osvojiti veći broj mandata u Skupštini grada Bijeljine. Jačanje privrede i ulaganja u Semberiju, razvoj infrastrukture, poboljšanje uslova života za sve naše sugrađane uz sabornost i okupljanje oko zajedničkih – narodnih interesa u ovim izazovnim vremenima uslov su i garant opstanka i ostanka na ovom prostoru“ izjavio je večeras Milenko Mitrović, izabrani predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!