AGRARNI FOND: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti.

Foto: Moja Bijeljina

Poštavani poljoprivredni proizvođači Semberijei  !

Kao što smo i obećali da ćemo vas redovno obavještavati o aktivnostima “Agrarnog fonda Bijeljine” bitnim za podršku vaše djelatnosti, želimo da vas obavjestimo da rok za predaju Zahtjeva za kalcifikaciju (Oplemenjivanje zemlje krečnjakom ) sa uzorarcima zemlje  ističe 31.08.2023.godine.


Takođe, želimo da vas napomenemo da je po Pravilniku predviđeno da svaki registrovani poljoprivredni proizvođač ostvaruje pravo na kalcifikaciju svake druge godine, a od ove godine 20% je učešće za ostvarivanje prava na kalcifikaciju.


Apelujemo na sve zainteresovane koji prošle godine nisu koristili podsticaj kalcifikacije, da donesu uzorak zemlje radi analize i popune Zahtjev u predviđenom roku. 


Obzirom da je bilo dezinformacija da je “Agrarni fond Bijeljine” blokiran u radu, moramo vas obavjestiti da funkcionišemo sasvim normalno, da možete podnosti Zahtjeve za podsticaje po Pravilniku sasvim normalno i da smo vam na uslizi kao i u prethodnom periodu .

U nadi da ćemo zajedno prebroditi trenutne nedaće koje pritišću poljoprivrednu proizvodnju , želomo vam da ostanete vrijedni i uporni kao i do sada !

Direktor
Zlatan lazarević

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!