Zgrabi keš: Vikend u Meridianu – uzbudljviji nego ikada

Nova Meridian promocija – Vikend keš – sigurno će te probuditi iz zimskog sna! Ni ovog vikenda nema spavanja, jer te čeka najuzbudljivija slot zabava i fantastična prilika za osvajanje novčanih nagrada.

Ako su ti praznici ispraznili džepove, a na listi želja još je mnogo toga, postoji rješenje. Samo poželiš, zavrtiš, dobiješ – keš! Na Meridian online kazinu ovog vikenda igraj turnir i zgrabi dio bogatog nagradnog fonda.

Jedino Meridian pruža ovako uzbudljvu zabavu subotom i nedjeljom. Ispred tebe je nova prilika da osvojiš Vikend keš.Turnir se igra još ovog (4. i 5. februar) i narednog vikenda (11. i 12 februar) na odabranim igrama!

Takmiči se u ukupnom broju odigranih spinova. Zabavi se uz klasične i video slotove koji će te „zakovati“ za ekran, a možeš i da  zaradiš i to zahvaljujući keš fondu od 1.000 KM!

Nagradni fond svakog turnira vrijedi 250 KM, a biće raspoređen ovako:

1. mjesto – 100 KM

2. mjesto – 60 KM

3. mjesto – 40 KM

4. i 5. mjesto – po 25 KM

ZA USLOVE NEMOJ DA BRINEŠ

Želiš biti dio ove nezaboravne promocije, a ne znaš kako? Nemoj da brineš, jednostavno je. Potrebno je da se registruješ na sajtu merdianbet.ba ili mobilnoj aplikaciji.

Ako ipak nemaš nalog – sada je vrijeme da to promijeniš. Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian daje 100% bonusa + 100 spinova na prvu uplatu. Uz drugu uplatu stiže 150% bonusa + 150 poklon spinova, a za treću uplatu čak 250% bonusa + 250 besplatnih spinova.

Sad znaš gdje ćeš provesti vikend!  

Dobro poznata adresa je Meridian Online Kazino.

One thought on “Zgrabi keš: Vikend u Meridianu – uzbudljviji nego ikada

Comments are closed.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!