EMOTIVAN GOVOR MITROVIĆA NA PREDIZBORNOM SKUPU U DVOROVIMA

Sinoć je u prepunoj sali Doma kulture u Dvorovima održana predizborna tribina koalicije koja na predstojećim izborima, podržava kandidate SNSD-a, Milorada Dodika za Predsjednika RS i Željku Cvijanović za Srpskog člana predsjedništva BiH.

Veliku pažnju prisutnih izazvalo je obraćanje Milenka Mitrovića, kandidata za poslanika u NS RS, na listi Ujedinjene Srpske, koji je naglasio da je pobjeda u sabornosti, a da je odziv građana na ovom i sličnim skupovima samo potvrda da je ona više nego izvjesna.

Mitrović je naglasio da:

„Ne postoji nikakav drugi ili treći put, ovo je pravi i jedini put, na ovom putu su nikle škole, bolnice i saobraćajnice, obezbjeđena kontinuirana pomoć studentima, penzionerima, poljoprivrednicima. Na ovom putu je jedan veliki patriota, jedan veliki Srbin – Milorad Dodik, i mi, svi zajedno, sa njim moramo ići tim putem.

Ja, nakon izbora, hoću da se rukujem sa čovjekom koji se rukuje sa Putinom i drugim državnicima, a ne sa onim koji se rukuje sa Bakirom Izetbegovićem. Zajedno, mi i vi ćemo pobijediti i obezbijediti opstanak RS i dostojanstvo našem narodu“, poručio je Mitrović na predizbornom skupu u Dvorovima.

(mojabijeljina.com)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!