Predsjednica Cvijanović u Donjoj Čađavici kod u Bijeljine (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović danas je u posjeti Bijeljini.Željka Cvijanović u crkvi Svetog proroka Ilije u Donjoj Čađavici - Foto: RTRS

Predsjednica je posjetila Crkvu Svetog Proroka Ilije u Donjoj Čađavici kod Bijeljine i obišla novi parohijski dom u izgradnji za koji je iz budžeta predsjednice Srpske izdvojeno 20.000 KM.

Starješina Crkve Svetog proroka Ilije Protojerej Zoran Mihajlović rekao da je ovaj hram izgrađen 1937. godine. Prvi sveštenik bio je Ljubomir Pantelić, kojeg su ubile ustaše, a čijom zaslugom je podignuta ova svetinja.Donja Čađavica: Cvijanović obišla novi parohijski dom u izgradnji (Foto: RTRS)

– Današnji skup je velika čast i radost za našu parohiju i naše vjernike, jer predstavlja jedan dan blagodarenja našoj predsjednici koja ovom prilikom uručuje pomoć za nastavak radova za izgradnju crkvene kuće – rekao je Mihajlović.Željka Cvijanović u Donjoj Čađavici (Foto: RTRS)

S njom su u posjeti i Vojin Mitrović, ministar transporta i komunikacija u Savjetu ministara, kao i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Željka Cvijanović će danas posjetiti i Osnovnu školu “Petar Petrović Njegoš” u Velikoj Obarskoj.Željka Cvijanović u Donjoj Čađavici (Foto: RTRS)

(rtrs)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!