Servisne informacije za 21. maj 2019. godine

Bijeljina: Sunčano, popodne nestabilno


U Republici Srpskoj promjenjljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i nestabilno uz mjestimičnu kišu i pljuskove, najprije u Hercegovini i na jugozapadu, a potom u većini krajeva. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 9, najviša dnevna temperatura vazduha do 21 stepena.


Ujutro na jugozapadu i krajnjem zapadu umjereno i pretežno oblačno i suvo, a u ostalim krajevima pretežno vedro sa malo oblaka. Tokom dana promjenljivo oblačno uz sunčane intervale više na istoku, ali i nestabilno uz mjestimičnu kišu ili pljusak sa mogućnošću grmljavine, najprije na jugozapadu, a popodne i u većini krajeva. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 16°C do 21°C, na planinama od 13°C.

Porodilište: Tri bebe

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođena su tri dječaka.

Vodosnabdijevanje:

Zbog otklanjanja kvara i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Ulici Svetog Save u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naselju Gornje Crnjelovo. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!