Servisne informacije za 20. maj 2019. godine

Bijeljina: Promjenljivo oblačno, popodne nestabilno

U Republici Srpskoj promjenjljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a popodne nestabilno uz pljuskove sa grmljavinom,najprije na jugozapadu. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 11, najviša dnevna temperatura vazduha do 23 stepena.

Ujutro i prijepodne promjenjljivo oblačno sa maglom oko rijeka i kotlinama, a u Hercegovini i jugozapadnim krajevima oblačnije uz kišu ponegdje. Tokom dana brz razvoj oblaka nestabilnosti usloviće češću pojavu kiše i pljuskova sa grmljavinom, najprije na zapadu i sjeveru, a potom i u većini krajeva. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Mnimalna temperatura vazduha od 8°C do 13°C, na planinama od 5°C. Najviša dnevna temperatura od 17°C do 24°C, na planinama od 15°C.

Porodilište: Jedna beba

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica.

Vodosnabdijevanje:

Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Trg Đenerala Draže, Majevička, Srpske Dobrovoljačke Garde, Braće Gavrić i 2. aprila u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naselju Gornji Brodac. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju. Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!