У СРИЈЕДУ БИТНИ РЕМОНТИ!

У среду 24.јуна, радници „Електропреноса БиХ“ изводиће радове у ТС 110/x kV „Бијељина 1“, тако да ће и радници „Електро-Бијељине“ искористити тај застој и извршити годишњи ремонт 10 kV ! далековода „Циглана“ и „Јања стара“, због чега ће у времену од 8 до 16 часова без електричне енергије бити око 1300 купаца који се електричном енергијом снабдевају са поменутих далековода.


Реч је о купцима у деловима насеља Крушик и Калтиновача, затим у улицама Кулина бана,Марка Миљанова, Јурија Гагарина, Пантелинска и припадајућим улицама.
Такође, због радова „Електропреноса БиХ“ у ТС 110/x кV „Бијељина 1“на далеководу „Шећерана“, радници „Електро-Бијељине“ ће прилагодити програм активности и изводиће радове на годишњем ремонту ТС 35/10 kV „Чађавица“.


У периоду од 8 до 16 часова, електричну енергију неће имати око 2900 купаца који се снабдевају са далековода „Доња Чађавица“, „Обарска“, „Црњелово“ и „Доњи Драгаљевац“.
Молимо купце за разумевање, јер су најављени радови неопходни за поузданост система и квалитет испоруке електричне енергије.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!