MIĆIĆ NA GODIŠNJEM PRIJEMU ZA MEDIJE: Pred nama je komplikovana godina, puna izazova

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za novinare i predstavnike medijskih kuća sa područja Grada na kome se zahvalio medijima na dobroj saradnji u godini koja je na izmaku.

„Nije slučajno što je ovako veliki broj sredstava informisanja na današnjem novogodišnjem prijemu. Koristim priliku da vam se zahvalim što ste došli na prijem, ali i za saradnju tokom cijele godine. Moram istaći da je vaše izvještavanje bilo dosta korektno što se tiče rada Gradske uprave, da ste bili objektivni i nadam se da ste odgovorili vašem osnovnom zadatku – da naši građani budu na vrijeme i tačno informisani. Mi smo se trudili da prezentujemo sve one stvari koje smo radili i zajedno s vama smo pokušavali da propratimo kakve su reakcije naših sugrađana“, rekao je ovom prilikom Mićić.
Poželio je da medijima 2020. godina bude još bolja iako je izborna i sa sobom nosi niz izazova.

„Vi ste iskusni, naučili ste na takve probleme. Nadam se da ćemo imati dobru godinu, prije svega, za naše građane. A vama želim puno ličnog i profesionalnog uspjeha i porodičnu sreću“, poručio je Mićić.

Stručni savjetnik za odnose s javnošću u Kabinetu Gradonačelnika, Predrag Lopandić, izrazio je zadovoljstvo zbog velikog broja medija koji prisustvuju na današnjem prijemu i smatra da je godina iza njih u pogledu saradnje sa medijima, bila dobra.

„Kada imamo goste iz drugih gradova, iznenadimo se brojem kamera i uopšte brojem medija koji prate njihova gostovanja. Mislim da je to jedna od pokazatelja da je ovaj grad stvarno otvoren za druge ljude i za različite ideje. Sa ovolikim brojem medija nije baš lako raditi, ali se nadam da mi uspijevamo da zadovoljimo ono što se od nas očekuje i da budemo na usluzi medijima. Trudimo se da pratimo savremene trendove i da budemo aktivni na društvenim mrežama“, rekao je Lopandić.

Od ove godine Grad Bijeljina ima zvanični Instagram profil, a pored toga, kako kaže, trude se da budu aktivni i na Tviteru i na Fejsbuku.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!