VRTIĆ ”ČIKA JOVA ZMAJ”: Bogate novogodišnje svečanosti

Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ proslaviće novogodišnje i božićne praznike uz pozorišnu predstavu „Crvenkapa i lijeni vuk“, koji su pripremili vaspitači njihovog vrtića – Pozorišna trupa „Zmajevo gnijezdo“.

Osim pomenute predstave, narednih dana u Vrtiću će biti i novogodišnja radionica, kao i novogodišnja priredba.
Već danas, u objektu „Mali princ“, Ulica Svetog Save 9, u 17.00 časova, biće održana novogodišnja radionica za djecu i roditelje, navode iz Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“.

Sutra, u 10.00 časova, u objektu „Plavi čuperak“ na Ledincima, biće održana pozorišna predstava „Crvenkapa i lijeni vuk“.  Nakon toga, Deda Mraz će podijeliti paketiće djeci.

U 17.00 časova, istog dana, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustovaće priredbi i dodijeliti paketiće djeci iz Vrtića „Čika Jova Zmaj“ u Janji – Novo Naselje.  Priredba će biti održana u prostorijama osnovne škole.

U srijedu, u 10.00 časova, u objektu „Mali princ“, u Ulici Svetog Save 9, biće izvedena predstava „Crvenkapa i lijeni vuk“.  Nakon toga, Deda Mraz će podijeliti djeci paketiće.

Pomenutu predstavu, vaspitači  Vrtića će odigrati i u četvrtak, u jutarnjem i popodnevnom terminu, čime će biti završene novogodišnje svečanosti i dodjela paketića, kada je riječ o Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!